CLASSES - TIMETABLE

  SATURDAYS - JAN 2019     SATURDAYS - AFTER FEB HALF-TERM 2019

SATURDAYS AFTER FEB

HALF-TERM 2019

SATURDAYS AFTER FEB

HALF-TERM 2019

             
  HILL STREET 

OAKLAND GYM

  HILL STREET  OAKLAND GYM  OAKLAND FUNCTION
9:30

PRE-SCHOOL MOVEMENT

(45 mins)

  9:30  

PRE-SCHOOL MOVEMENT

(45 mins)

 

 

           
10:15

3+ GYM

(30 mins)

  10:15  

3+ GYM

(30 mins)

 
             
10:45

5-7 COMBINED DANCE

(60 mins)

  10:45  

5-7 COMBINED DANCE

(60 mins)

 
             
11:45

5-7 GYM

(30 mins)

  11:45  

5-7 GYM

(30 mins)

 
12:00  

3+ TINY TOTS DRAMA

(30 mins)

12:00

3+ TINY TOTS DRAMA

(30 mins)

   
12:15

5-7 FREESTYLE

(45 mins)

  12:15    

5-7 FREESTYLE

(45 mins)

      12:30  

8-11 GRADED CLASS

(90 mins)

 
12:45  

8-11 DRAMA

(45 mins)

12:45

8-11 DRAMA

(45 mins)

   
13:00

5-7 MUSICAL THEATRE

(45 mins)

  13:00    

5-7 MUSICAL THEATRE

(45 mins)

             
13:45

8-11 FREESTYLE

(45 mins)

  13:45  

5-7 GRADED CLASS

(90 mins)

8-11 FREESTYLE

(45 mins)

14:00  

5-7 DRAMA

(45 mins)

14:00

5-7 DRAMA

(45 mins)

   
             
14:30

8-11 GYM

(30 mins)

  14:30    

8-11 GYM

(30 mins)

             
15:00

8-11 COMBINED DANCE

(60 mins)

  15:00    

8-11 COMBINED DANCE

(60 mins)

             
16:00

8-11 MUSICAL THEATRE

(45 mins)

  16:00    

8-11 MUSICAL THEATRE

(45 mins)

 

THE COMBINED CLASS FEATURES: BALLET/TAP/MODERN JAZZ COMBINED

 

          MONDAYS

  OAKLAND GYM  OAKLAND FUNCTION
     
16:00  

5-7 Hip Hop

(60 mins)

16:15

Advanced Gym

(45 mins)

 
16:30    
16:45    
17:00

5-7 Tumbling

(45 mins)

8+ Hip Hop

(60 mins)

17:15    
17:30    
17:45

8-11 Tumbling

(60 mins)

 
18:00    
18:15    
18:30    
18:45

12+ Tumbling

(60 mins)

 

 

THE ADVANCED GYM IS INVITE ONLY 

 

         TUESDAYS

  OAKLAND GYM    OAKLAND FUNCTION
       
16:15

5-7 Gym

(30 mins)

16:15

5-7 Singing

(30 mins)

16:45

5-7 Tumbling

(45 mins)

16:45

8-11 Singing

(45 mins)

17:00      
17:15      
17:30

 

   
17:45

 All Ages Cheerleading

 5+ (60 mins)

   
18:00      
18:15

 

   
18:30      
18:45      
19:00

 8-11 Gymnastics

(45 mins)

   
19:15      
19:30      
19:45

8-11 Tumbling

(45 mins)

   
20:00      
20:15      
Print Print | Sitemap
© Instep Academy of Performing Arts